Handels- og leveringsbetingelser

Betingelser og vilkår for køb og leje af vare hos Relovekids.dk

Ved købers godkendelse af køb/leje hos Relove kids på hjemmesiden www.relovekids.dk, er køber bekendt med betingelser og vilkår for køb og leje og accepterer disse. Det skal bemærkes af køber, at følgende betingelser og vilkår skal accepteres af kunden, før køb/leje hos Relovekids.dk.                                                                                                                                                      

Generelle oplysninger                                                                                             

Juridisk navn: Relove kids
Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed 
CVR: 40994386
Adresse: Mosevænget 16. 5270 Odense N
Email: info@relovekids.dk
Etablerings år: 2020

Priser

Det skal bemærkes, at alle angivne priser hos Relove kids køb af nyt, samt leje er inkl. moms. Relove kids forbeholder sig retten til at ændre i de angivne priser ved trykfejl eller skattejusteringer. Prisen på tidspunktet for godkendelse af gavekort, er den gældende. 

Alle priser på Relove kids secondhand, er faste og forhandles ikke. Prisen varierer efter varens nypris, mærke, stand og markedsværdien. Der betales ikke moms af købt secondhand vare, da denne allerede er betalt ved varens første salg.

Der betales moms af alle nye vare og lejeperiode på tøj. Dette fremgår ved chekout, samt på ordrebekræftelse og faktura. 

Rabatkoder er personlige og kan kun benyttes, såfremt man har fået den/dem tilsendt pr. Mail, post eller kan henvise til dem frem af dokumentation, link, screen print el.lign.

Betaling

Relove kids modtager online betaling med, Visa/Dankort, Visa/Electron, MasterCard og MobilePay online.                                

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare er afsendt fra Relove kids. I tilfælde af at vi ikke er i stand til at opkræve betaling fra dit valgte betalingskort, kan vi ikke sende din ordre. Således betragtes dette som en annullering af din ordre. 

Pris/gebyr for leje af varer fra Relove kids ("Lejeafgift") findes på platformen og inkluderer moms.                                    

Når du afgiver din ordre til leje på platformen Relove kids, giver du os tilladelse til at opkræve lejeafgiften og andre relaterede gebyrer på dit betalingskort. Lejeafgiften trækkes fra dit valgte betalingskort ved forsendelse, og i tilfælde af at vi ikke er i stand til at opkræve lejeafgiften fra dit valgte betalingskort, kan vi ikke sende din ordre til leje. Således betragtes dette som en annullering af din ordre.           

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.                                                                                                            

Hjemmesiden bruger følgende valuta til prissætning: Danmark - Kronen (DKK)

Du modtager en faktura, hver gang vi opkræver fra dit betalingskort, som angiver detaljerne om din betaling, forsikringsomkostninger og forsendelsesomkostninger, medmindre andet er angivet i betalingsprocessen.

Relove kids benytter sikker betaling servicer, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Relove Kids afsender varer med følgende: Afhentning, GLS - Pakkeshop, hjemmelevering. DAO - Pakkeshop eller hjemmelevering.

Afhentning hos Relove kids er muligt Man-Tors mellem kl. 10-16, samt fredag 10-14 eller efter aftale med Relove kids. Obs: Send altid mail eller sms med tidspunkt for afhentning på vores adresse Mosevænget 16. 5270 Odense N

Fragt 49 kr. Hjemmelevering 69 kr.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".


Der sendes automatisk besked fra GLS og DAO, når pakken er indleveret og på vej. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Send en mail eller sms, hvis du ønsker levering til en bestemt pakkeshop, som ikke findes på listen eller hvis du ønsker at afhente din ordre på vores adresse i Odense.

Er der ønsker i forhold til valg af pakkeshop, kontakt os da hurtigst muligt ved at sende en mail til info@relovekids.dk eller sms til 60 24 34 84

Returnering & fortrydelsesret

Vi vil have dig til at elske det du bestiller, men hvis noget ikke er rigtigt, så fortæl os det.

Vi giver pengene retur ved køb af tøj med originale prismærker. 

Vi bytter til nyt eller til gode/gavekort ved køb af secondhand. 

Tøj købt som slutsalgs vare, byttes eller tages ikke retur.

Alt tøj der returneres, skal sendes retur til os indenfor 14 dage. 

Den 14. dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os på mail info@relovekids.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske, om brugen af fortrydelsesret.                                                                                                                          

Omkostninger forbundet med returneringen, herunder porto, skal køber selv betale. Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt hvor varen leveres til dig, og frem til vi har varen tilbage i vores hænder.

Bemærk venligst, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungerer på
  • Varens handtag eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.

Der gives 14 dages fuld returret på nyt og secondhand varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Bemærk enkle vare er mærket som en slutsalgs vare og derfor IKKE tages retur eller byttes.

Køber kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Relove kids tydelig meddelelse om dette.

Postadressen:

Relovekids 
Mosevænget 16
5270 Odense N

Secondhand

Alle secondhand varer på Relovekids.dk er nøje efterset og vurderet i forhold til stand og denne stand er beskrevet på hver enkel vare.

Varens stand er kategoriseret efter følgende udsagn:

  1. Næsten som nyt eller aldrig brugt.
  2. Forsigtigt/lettere brugt
  3. God men brugt
  4. Slutsalgs vare                                          

Skulle du være utilfreds med beskrivelsen af varens stand, og ikke mener, den lever op til det, du oplever, så kontakt os på mail eller telefon, og vi vil hjælpe dig så vidt muligt. 

Først til mølle - Da mange vare på Relove kids er secondhand vare, er der for det meste kun et styk af hver vare.

Der kan ikke reserveres vare, og dine vare bliver ikke gemt i kurven. 

Du har mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget varen. Da det er secondhand frafalder reklamationsretten og du har derfor ingen reklamationsret på secondhand vare

OBS. Alt secondhand købt fra standlejer købes som udgangspunkt ikke igen af relovekids.dk du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og vi kan komme med en pris men vi garanter kun tilbagekøb af eget secondhand. 

Har sælgeren tydeligt og konkret beskrevet fejl og mangler ved varen - som for eksempel en plet eller et hul - kan køber ikke reklamere over det senere. Sælgeren skal bevise, at han har oplyst dig om fejlen før købet, og at du har accepteret fejlen.

Alt secondhand købt hos Relove Kids er "købt som beset"

----------------------------------------------------------------

Moms / brugtmoms

Der er ingen moms på køb af secondhand for (dig) køber, og der vil derfor stå 0kr under moms på din ordrekvittering.

Relove Kids betaler brugtmoms af Relove Kids fortjeneste. Brugtmomsen fremgår ikke på ordrekvittering men hvis der ønskes faktura hvor brugtmomsen fremgår, kontakt Relove Kids og de vil sender den. <3

Leje af stand

Fortrydelsesret
Når du lejer en stand hos Relovekids, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du være opmærksom på du ikke for pengene tilbage for oprettelse af varene samt et ekstra gebyr på 150kr som dækker nedpakning af din stand. Bemærk venligst at dette skal gøres inden 14 dage inde i din lejeperiode. 
Pris:
Priserne angivet på hjemmesiden er inklusive moms.
Kommission 22%
Kommission/ provison (22%) fratrækkes automatisk opgørelsen af det samlede salg, inden fortjenesten udbetales til standlejeren som udbetales to gange i måneden (1 hverdag i hver mdr. og 14 -17 dage inde i en måned.( der er altid 14 dages fortrydelses ret ved køb online og vi kan derfor ikke lave en opgørelse for det tøj som ikke har været solgt i 14 dage fra køber har modtaget varen. Det vil derfor automatisk først blive indregnet/udbetalt når de 14 dage er gået. 
Markedsføring
Du sørger selv for at markedsføre dit tøj. 
Vi har altid markedsføring omkring vores shop med både nyt og secondhand tøj. Derfor anbefaler vi alle vores stand bruger at de sætte fokus på deres tøj samt din gaderobe igennem de sociale medier. Vi deler gerne dine opslag på vores Instagram. Du har din egen “gaderobe inde under vores secondhand. Hvor du også altid kan gå ind og se hvad du har solgt og tilbage og linke til når du selv reklamer. Vi sætter et udsolgt skilt på det tøj der er blevet solgt og på den måde kan du følge med i hvad du har tilbage og hvad der er solgt. :)
Vi linker alt dit tøj ind til alle de kategorier det kan passer på, så dit tøj ikke kun blive vist i din gaderobe men alle steder det kan linkes til. (Inde under vores secondhand.) 

Har sælgeren tydeligt og konkret beskrevet fejl og mangler ved varen - som for eksempel en plet eller et hul - kan køber ikke reklamere over dem senere. Sælgeren skal bevise, at han har oplyst dig om fejlen før købet, og at du har accepteret fejlen.

Alt secondhand købt hos Relove Kids er "købt som beset"

----------------------------------------------------------------

Regler: Leje af stand hos Relove kids eller salg af secondhand igennem Relovekids.  

Lige inden et salg, opkøber relovekids varen af (dig) sælger. - Relove Kids opkøber det af (dig) sælger for salgsprisen minus 22% (som vi tager i provision for salget) 

Der er ingen moms på køb af secondhand for sælger eller køber.

Relove Kids betaler brugtmoms af Relove Kids fortjeneste. Brugtmomsen fremgår ikke på ordrekvittering men hvis der ønskes faktura hvor brugtmomsen fremgår, kontakt Relove Kids og de vil sender den. <3

Relove Kids kan fortryde købet i op til 14 dage efter de har opkøbt secondhand vare til videresalg af (dig) sælger..

 

Refundering

Hvis køber fortryder sit køb af vare med originale hangtags (nye vare), får køber naturligvis det beløb som er indbetalt til Relove Kids retur, Hvis køber benytter sin fortrydelsesret inden for den givne fortrydelse frist. I tilfælde af en værdiforringelse som køber hæfter for, fratrækkes denne i købsbeløbet. Køber dækker selv fragtomkostningen tur/retur ved fortrydelse, og skulle der være indregnet fri fragt modregnes fragten i købsbeløbet.

Når vi modtager pakken, vil vi gennemgå varerne. Du får tilbagebetalt det beløb, der er indbetalt til os ved købet. Vi behandler din returnering inden for få dage, og senest indenfor 7 hverdage. Når en refundering fra Relove Kids er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Hvis pengene skal indsættes på anden konto, bedes du kontakte os.

Tilbagelevering af Udlejet børnetøj 

Køber har ved udløb af den pågældende valgte lejeperiode at tilbagelevere det fremsendte børnetøj i sin helhed. Dette betydende, at køber skal tilbagelevere alle børnetøjs dele, som denne har eller i besiddelse af indtil udløbet af lejeperioden. Tilbagelevering skal ske via returlabel, som medsendes i leveringspakken. Køber kan eller må på ingen måde beholde børnetøjet eller eventuelle børnetøjsdele efter udløbsperioden af lejen. Skulle det gøre sig gældende, at det udleverede børnetøj, skulle være bortkommet eller på anden måde gået i stykker, bedes køber eller den af køber angivne tredjepart, straks oplyse dette til Relove Kids. 

Køber holdes ikke ansvarlig for et almindeligt slid tage, og ved sædvanlig anvendelse af børnetøjet. Det skal dog understreges, at køber kan holdes ansvarlig, hvis det fremsendte tøj er gået i stykker eller på anden måde bortkommet, i de tilfælde der måtte falde uden for hvad der måtte forstås ved almindelig anvendelse. 

Priser ved bortkommet tøj eller tøj som er gået i stykker, som ikke måtte forstås ved almindelig anvendelse

Ved bortkommet udlejningstøj eller udlejet børnetøjsboks, vil der automatisk blive trukket det beløb der svare til varens nypris. Nyprisbeløbet er oplyst på hver enkle udlejnings vare, og ved de færdig stylet bokse, vil der også stå en samlet købspris på. Det er denne pris der vil blive trukket på køberes betalingskort, hvis vi ikke modtager. "Du vil altid kunne se/finde ny salgsværdien og leje pris på vores platform under leje."

Mangler der enkle vare fra vores bokse ved modtagelse udregnes stykpris således:                

Returneret 199 kr. pr. del                                                                                                                                                                      

Ikke returneret 299 kr. pr. del

Hos Relove Kids er vi klar over, vi ikke lever i en pletfri verden, og har derfor inkluderet en plet-forsikring i dit lejeprisen. Du skal derfor ikke bekymrer dig om pletter, eller almindeligt slid tage. 

Køber er forpligtet til at kontakte Relove kids, hvis børnetøjet skulle være blevet beskadiget eller på anden måde bortkommet. Dette kan ske på mailadressen info@relovekids.dk

Ved leje på over 2000 kr., vil køber blive opkrævet et depositum på 30 % af ny salgsværdien, oveni lejeprisen for valgte lejeperiode. Du vil altid blive kontakt af Relove kids, som vil opkræve et depositum, inden vi kan sende varen til dig. Depositum vil blive tilbagebetalt til dig, så snart vi modtager varen igen. 

Købers ansvar for udlejningstøjet

Det skal bemærkes, at køber altid bærer ansvaret og risikoen for børnetøjet fra leverings- og frem til tilbageleveringstidspunktet. Skulle det gøre sig gældende, at det udleverede børnetøj, skulle være bortkommet eller på anden måde gået i stykker, bedes køber eller den af køber angivne tredjepart, straks oplyse dette til Relove Kids. 
Køber holdes ikke ansvarlig for et almindeligt slid tage og ved sædvanlig anvendelse af børnetøjet. Det skal dog understreges, at køber kan holdes ansvarlig, hvis det fremsendte tøj er gået i stykker eller på anden måde bortkommet, i de tilfælde der måtte falde uden for hvad der måtte forstås ved almindelig anvendelse. 
Priser ved bortkommet tøj eller tøj som er gået i stykker, som ikke måtte forstås ved almindelig anvendelse.

 

Ejendomsretten på udlejning tøj

Den gældende børnetøjskollektion under vores udlejning hos Relove kids, er Relove kids ejendom, hvor køber gennem sin lejeafgift blot opnår brugsretten til børnetøjet i den valgte lejeperiode, og derfor ikke over for en tredje part må forsøge tøjet solgt eller på anden måde søge at råde over tøjet.

Information om databeskyttelse

For at køber kan leje børnetøj hos relovekids.dk, skal følgende oplysninger oplyses: 
Navn, Adresse, Tlf.nr, E-mailadresse. 

Alle personlige oplysninger, som oplyses i forbindelse med køb/leje hos Relove kids, vil blive anvendt til behandling af købers bestilling. Dette gælder oplysninger om købers navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Når der indsamles personoplysninger via hjemmesiden, sikres det altid at det sker ved afgivelse af købers udtrykkelige samtykke, så køber er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Hvis køber oplyser Relove kids om dennes kontaktoplysninger, herunder telefonnummer og mailadresse, godkender køber at denne kan kontaktes vedrørende sin ordre. 
Personoplysningerne registreres hos Relove kids opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Oplysninger afgivet til www.relovekids.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Relove kids opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer, ej heller kundeoplysninger krypteret. Den dataansvarlige på www.relovekids.dk er Simone Danielsen.
Køber har altid ret til at få oplyst, hvilket persondata der findes på køber hos Relove kids, samt hvordan disse anvendes.

Det skal bemærkes af køber, at www.relovekids.dk anvender cookies. Ved anvendelse af Relove kids hjemmeside, godkender køber virksomhedens persondatapolitik, som er registreret hos Relove kids. Disse rettigheder har køber efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Relove kids via email info@relovekids.dk. 

Ændringer af betingelser og vilkår

Det gør sig gældende, at Relove kids forbeholder sig enhver ret, til enhver tid at ændre i betingelserne og vilkårene for udlejning af børnetøj, gavekort, tilgodebevis, køb af nyt og secondhand vare. Ligeledes tager Relove kids forbehold for eventuelle trykfejl på hjemmesiden www.relovekids.dk. Køber skal i denne sammenhæng bemærke, at ændringer eller tilføjelser vil fremgå af Relove kids hjemmeside www.relovekids.dk, hvorfor det er vigtigt at køberen, regelmæssigt holder sig opdateret. Hvis der skulle ske ændringer af væsentlig betydning for leje eller købe vilkår, vil disse blive oplyst til køberen på dennes mailadresse. Væsentlige ændringer vil først finde anvendelse efter 3 måneder fra meddelelsen er sendt og denne har accepteret disse til relove kids. Skulle have køber have indsigelser mod den pågældende ændring, vil den pågældende aftale med køber ophøre, hvorfor manglende lejeperioder eller ubrugte gavekort vil blive refunderet. 

Reklamation.

Vi anbefaler du altid tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner handtags og smider emballagen ud. Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt. 

Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid efter du har modtaget din vare, her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Kontakt os på tlf. 60 24 34 84 eller på e-mail: info@relovekids.dk. Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamations sag. 

Relove kids er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Læs og følg derfor altid vejledning og behandling af de enkle varer du køber.

Vi gør opmærksom og anbefaler at dit købte/lejet børnetøj ikke er i direkte kontakt med skarpe og grove genstande. 

Følge altid vaske og brugsanvisning på hver enkel vare. Vi anbefaler ikke at vaske tøjet på mere end 30° grader. Tøjet må ikke tørretumbler.

Ved alm. brug og i vask må man forvente at enkelte påsyede knapper, pailletter/sten eller nitter kan falde af. Farve kan falme med tiden og almindeligt slidtages fremkomme. Strik, sårbare og fine materialer og andre følsomt vare må ikke hænges på bøjle da facon kan ændres.       

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ved varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ved anden skadevoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær derfor opmærksom på dette, inden du reklamerer.)

Relove Kids fraskriver sig enhver reklamation som følge af ovenstående.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Vare der er købt som slutsalgsvare, under secondhand. Fra faldes enhver reklamations- og fortrydelsesret. 

Relove kids dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang, dog kun i reklamationssager. Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Relove kids

Mosevænget 16

5270 Odense N

Tlf: 60 24 34 84

Mail: Info@relovekids.dk                                                                                                                                                                                                            

Forbehold

Fejl i webshoppen:
Relove Kids forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen uden, at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde hvor der har været en fejl i webshoppen, som du kendte til, eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris og kvantitet.

Farvegengivelse:
Vi kan ikke garantere at farvegengivelsen på din skærm stemmer 100% overens med varens reelle farve, da farvegengivelsen kan variere afhængig af den enkelte skærms kvalitet og indstillinger.

Force Majeure:
Relove Kids har ret til at trække sig fra sine forpligtelser i tilfælde af offentlige myndigheders indgriben eller forsømmelse, ny lovgivning , arbejdskonflikt, krig eller trussel om krig, større forstyrrelse af den offentlige orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, uheld eller andre forhold uden Relove Kids kontrol og som Relove kids ikke med rimelighed kan overvinde eller foregribe. I disse tilfælde er Relove kids ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab eller skader, som dette måtte påføre kunden.

Er der en forsinkelse i levering på grund af begivenheder uden for Relove Kids kontrol, er Relove kids ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skade som følge af en sådan forsinkelse i leveringen. I sådanne tilfælde er du som kunde ikke berettiget til erstatning eller anden kompensation fra Relove Kids, medmindre andet aftales mellem dig og Relove Kids, eller der findes regulativer som følge af lovstiftning.

Cookies

Når du handler hos Relovekids.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer, for at kunne holde styr på, hvad der sker i løbet af dit besøg og for at kunne genkende dig ved gentagne besøg.
Derved kan vi tilpasse siden bedre til dig, og f.eks. gemme varer du har lagt i indkøbskurven, men endnu ikke bestilt, til dit næste besøg.

En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Vores cookies indeholder ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger, så som din adresse, kreditkortoplysninger eller lignende.

Det er muligt at slette cookies i dine browserindstillinger samt at indstille browseren til ikke at tillade cookies. Ved at slette eller ikke tillade cookies, kan hele eller dele af funktionaliteten på www.relovekids.dk forringes.

Udsolgte varer

Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@relovekids.dk eller tlf. 60 24 34 84

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer:

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Klageadgang

Hvis køber vil klage over sit køb, skal denne rette henvendelse til Simone Danielsen på mailadressen Info@relovekids.dk Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan køber indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.

KØB NYT & SECONDHAND MED TILBAGE SALG 

Hos Relove kids forpligter vi os til at købe alt tøj som er købt hos os indenfor to år tilbage efter brug. OBS: Vi køber ikke ødelagte vare, undertøj, strømper eller slutsalgsvare igen.

Hvis du vælger at købe nyt, har du derfor mulighed for at sende det tilbage til os, og vi modregner med et tilgodebevis eller gavekort til dine fremtidige køb på platformen relovekids.dk

Prisen for varen du sender retur efter brug, vurderes udelukkende af Relove kids som sætter prisen efter varens stand og markedsværdien. 

 

Relove Kids betaler fragt ved tilbagesalg af tøj der har en samlet gensalgsværdi på minimum 500 kr. Er gensalgsværdien under de 500 kr. betales fragt af kunden selv.

Accepteres pris på videre salgsværdien ikke, og ønsker man tøjet sendt tilbage til sig, dækker man selv fragt tur/retur. 

Vi vil gerne komme med en cirka pris ved forsendelse af billeder. Men vi fastsætter altid først pris når vi har selve varen i hånden. 

Vi vurderer ud fra tøjets stand og markedsværdi, og betaler op til 40 % af vurderet videresalgs værdi tilbage til dig,

i form af et tilgodebevis. Ønskes et gavekort i stedet, er dette også muligt.

Stand - Jo beder stand tøjet er i, jo højre vurderes prisen til. Er tøjet i ikke-salgbare stand f. eks lugter, snavset eller helt rynket. Har det betydning på procentsatsen af udbetaling til dig.

Markedsværdi (Årstid) - Modtager vi f. eks sommertøj sidst på sæsonen eller om vinteren, har det ikke samme værdi som hvis vi modtog det i foråret, og det vil have betydning for videresalgs værdien.    

Udbetaling til dig? -Vi Udbetaler ikke penge, men giver pengene i form af tilgodebevis eller gavekort, som kan bruges til fremtidig køb på platformen Relove Kids. 

Når vi modtager det indleveret tøj fra dig, bliver det sat til salg under secondhand. På den måde bringer vi tøjet tilbage til den cirkulær økonomi, og er sammen med til at gøre noget godt for miljøet.