Konceptet

Relove Kids er et bæredygtigt børnetøjsunivers - inddelt i tre kategorier. Du kan købe nyt, secondhand, eller leje dit børnetøj online hos os. Alle tre kategorier har et og samme formål, som er at alt tøjet skal genbruges og genanvendes. Derfor køber vi også alt tøjet tilbage, som er købt ved Relove Kids, inden for de første to år. På den måde kan vi sammen nedbringe det miljømæssige fodaftryk, som tøj produktion sætter på vores jord. Vores vison er at alt tøj skal cirkulerer rundt 4-5 gange, fordi vi ved at hver gang et stykke tøj genbruges af en ny familie, reduceres det negative fodaftryk med 25%.

 

Leje

Når du lejer børnetøj online hos os, garanterer vi at du altid modtager det lækreste tøj i højeste kvalitet, der samtidig lever op til vores bæredygtighedskrav. Tøjet bliver lejet ud max 3-4 gange, så du er sikker på at modtage tøj i kategorierne; næsten som nyt eller meget forsigtigt brugt. Hvert stykke tøj bliver nøje vurderet efter hver returnering, og derefter lejes det ud igen, hvis det stadig opfylder vores kvalitetskrav. Vurderer vi at tøjet ikke lejebart længere, vil det være at finde under vores secondhand kategori.

Vi udlejer kun tøj, der enten er GOTS® eller OEKO-TEX® certificeret, og så vidt muligt også økologisk. Derfor kan du trygt give dit barn tøj på, som kommer fra Relove Kids. Miljø mærkninger GOTS® og OEKO-TEX® garenterer nemlig at der hverken skadelige stoffer eller kemikalier i tøjet. Læs mere om certificeringerne og deres betydning her. 

Ved lejereturnering sendes tøjet til professionel rens, hvor det bliver behandlet på den mest bærdygtige måde dvs. uden parfume osv. derefter er det klar til, at en ny familie kan få glæde af det. Når du lejer dit børnetøj hos Relove Kids medfølger der pletforsikring og fri returfragt i lejeprisen.

3 grunde til at leje børnetøj hos Relove Kids

  • Lækkert kvalitets & bæredygtigt børnetøj
  • Mere tøj for mindre penge, hurtigt nemt, og tøj lige til døren
  • Bliv en del af løsningen for miljøet

 

Shop nyt

Hvis du har købt nyt børnetøj online ved Relove Kids, så køber vi gerne alt dit (ikke-ødelagte) børnetøj tilbage igen - inden for to år. Du behøver altså ikke at købe brugt for at deltage i den cirkulære økonomi.

Vi samarbejder kun med de bedste kvalitets mærker, som samtidig overholder vores krav til kvalitet og bæredygtighed. Tøjet bliver nøje udvalgt, efter den et moderne og tidsløst design, som betyder at tøjet kan gå igen gennem generationer, eller blive solgt videre som secondhand børnetøj online hos os. 

3 grunde til at shoppe nyt hos Relove Kids, og returner efter brug
  • Intet tøjspild - Ingen fyldte skabe eller kasser med børnetøj
  • Undgå besværet med at videresælge dit tøj på det brugte marked
  • Bliv en del af løsningen for miljøet

 

Secondhand

Under vores secondhand kategori køber du børnetøj, der har været brugt og solgt på relovekids.dk

Alle varer under secondhand kategorien betegnes som næsten ny, forsigtig/lettere brugt, godt brugt (synlig slitage) eller slutsalgsvarer. En slutsalgsvare tages/købes ikke retur, da det her betragtes som sidste stop i dens rejse. Varerne prissættes efter stand, markedsværdi og sæson efter vurdering af Relove Kids. Se hvordan på ned stående vurderings skema.

Tøjets stand Udbetaling til dig 
Næsten som ny 40 %
Forsigtigt/Lettere brugt 30 – 40 %
Godt brugt (synlig slitage) 20 – 30 %
Slutsalgsvare 10 – 15 %

 

Eksempler 
Når et stykke tøj er vurderet i standen forsigtig/lettere brugt, tilbagebetaler vi 30-40% af den nye salgspris til dig. Tilbagebetalingen sker via et tilgodebevis eller gavekort, som kan bruges til fremtidige køb på relovekids.dk 

Modtager vi tøjet i ikke-salgsbar stand (f.eks. det lugter, er snavset eller meget krøllet), vil dette have indflydelse på din udbetaling, da det vil give mere arbejde til os, før tøjet er salgsbart. Så vi anbefaler at du pifter tøjet op før returnering - vi betaler selvfølgelig forsendelsesomkostningerne. 

OBS: Det anbefales at sende mere end et stykke tøj, da du som kunde selv står for at dække fragtomkostningerne, hvis tøjets gensalgsværdi vurderes til under 500 kr. Vurderes tøjet derimod til over 500 kr. dækker Relove Kids selvfølgelig fragtomkostningerne. Skulle det ske at kunden ikke accepterer den vurderede gensalgsværdi, og tøjet ønskes retur, dækker du som kunde selv fragtomkostningerne i forbindelse hermed.

3 grunde til at købe secondhand hos Relove Kids
  • Lækkert kvalitets tøj til en brøkdel af prisen, mere tøj for mindre penge
  • Støt op om genbrug, og vær med til at stoppe overproduktion af tøj
  • Bliv en del af løsningen for miljøet

 

Et bæredygtigt koncept

Hos Relove Kids går vi meget op i bæredygtighed. Vores slogan er "Reduce, Reuse, Recycle because there is no planet B." For at leve op til det slogan har vi gjort os en masse tanker om hvordan vi kan gøre en forskel for miljøet som virksomhed. Derfor pakker vi din ordrer bæredygtigt ind. Læs mere om vore bæredygtige valg her. 
Det er let at gøre noget godt, mens det hele ser godt ud. Uanset om du beslutter dig for at leje, købe nyt eller secondhand børnetøj online hos os, så pakker vi og sende din ordre til en pakkeshop i nær dig. Leveringstiden er 1-3 dage fra din ordrer dato, medmindre andet er aftalt vedrørende en fremtidig levering. Bor du i Odense kommune garanterer vi dag-til-dag-levering og fri fragt! Du kan læse meget mere om hvordan du lejer, shoppe nyt eller secondhand børnetøj under konceptkategorien. ♡