Lej børnetøj 0-6 år

Vi tilbyder de lækreste færdigstylet bokse, eller du har mulighed for selv at gå ind og plukke de enkle varer ud du ønsker at leje. Alle vores bokse er unikke og personlige, og vi styler pige, dreng samt unisex bokse. Vi prøver altid så vidt muligt, at skræddersy boksen, efter dine ønsker. Derfor anbefales det at du altid skriver en kommentar til din ordre med ønsker om farver, mærker og styles der meget gerne må være tilstede i boksen. Vi sender boksen med det lejet tøj til dig, og vi stræber efter at sende samme hverdag hvis bestilling er lagt inden kl. 12 eller dagen efter. Vi garanterer altid levering indenfor 3 hverdage.

Når den valgte lejeperiode slutter, sender du tøjet tilbage til os. Der er vedlagt en returlebel samt forsendelses pose i kassen med tøjet du modtog. Så det er lige til at pakke og sende retur til os. Der er fri fragt ved køb/leje over 699 kr. Vi betaler altid returfragten som er inkluderet i lejeprisen. De mærker du vil kunne leje eller modtage i de færdig stylet bokse, er alle mærker vi forhandler på Relovekids.dk (se mærker)

Vi lejer max tøjet ud 3-4 gange, så du er derfor altid garanteret at modtage enten tøj med hangtags, eller forsigtigt/lettere brugt tøj. Når vi vurderer at tøjet ikke kan gå ind under kategorien forsigtigt/lettere brugt sættes det til salg under vores secondhand. Når vi modtager tøjet fra dig, vaskes og renses det miljørigtigt, så det er klar til at komme videre til en ny familie.

I hele verden er der stor fokus på klima og hvad vi kan gøre for at passe bedre på moderjord. En af de ting vi kan gøre, er at blive bedre til at genbruge, dele og ikke smide væk. Vi ved at de første 3 år vokser vores børn 8-9 størrelser og i nogle perioder vokser de så hurtigt at de kun kan passe den enkle størrelse i en til tre mdr. Du kan derfor vælge at leje dit tøj en, to eller tre mdr. og dele udgiften med 3-4 andre.

 

Fordele ved at leje børnetøj hos Relove kids

 •  Du er garanteret bæredygtigt tøj i den lækreste kvalitet.  
 •  Du sparer penge, da du deler tøjudgiften med 3-4 andre familier.
 •  Du sparer en masse tid ved ikke at skulle stå for at videresælge tøjet selv (tag billeder, kommunikere, passe en stand osv.) 
 •  Du deltager i cirkulær økonomi, og gør noget godt for miljøet. (Ved at genbruge tøjet minimere vi forureningen fra fabrikkerne, og ikke mindst gør vi op med over- produktion af tøj.)
 •  Du slipper for at have fyldte sækker/skabe med tøj derhjemme du ikke længere bruger

 

Sådan fungere leje af børnetøj

 • Alt tøjet bliver renset miljø venligt uden parfume/duft. så det er klar til en ny familie.
 • Der er inkluderet en pletforsikring i leje prisen, så du skal ikke bekymre dig om pletter.
 • Fri Fragt ved leje over 699kr, hvis man lejer under 699kr betales der fragt på 49 kr.
 • Retur fragt er altid inkluderet i lejeprisen.
 • Ødelagt eller forsvundet tøj dækkes af lejer.
 • Afleveres tøjet ikke tilbage senest 3 dage efter udgang af leje periode, trækkes der automatisk rest beløb på ny salgsværdien af tøjet du har modtaget. (lige gyldigt om tøjet var nyt eller letter brugt da du modtog det) 

 

Hvordan lejer jeg tøjet?

Du går ind under vores leje del, og der finder du alle de forskellige styles og pakker vi tilbuder. Du kan leje og sammensætte din egne pakke, du kan også leje enkle dele og mixe op med basis pakkerne. Du har derfor helt selv mulighed for at shoppe/vælge lige hvad du mangler. Husk alt du lejer skal lejes i samme periode. Hvis du har spørgsmål til noget eller vil have hjælp til styling, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. mail. info@relovekids.dk tlf. 60 24 34 64

 

Basis pakker 0-3år bliver pakket og stylte af Simone ejer af Relove kids, når du bestiller en basis pakke og har nogle ønsker til den, anbefaler vi at du skrive en kommentar ved din ord. (kan udfyldes ved betaling) hvor du skriver hvilke farver evt. yndlings mærker som du ønsker din basis pakke skal indenholde.

 • Basis pakkerne fåes til pige, dreng og unisex - se udvalg under vores lejebokse.
 • Udover basis pakkerne har vi sæson pakker. (De er stylet på forhånd og alle styls finder du under den valgte sæsons pakke.)

 

Hvordan skal tøjet vaskes?

Vi anbefaler, at du vasker på skånsomme programmer, bruger vaskemiddel uden parfume - både for vores børns og miljøets skyld. Skyllemiddel og tørretumbler er ikke tilladt, da det hverken er godt for tøjet eller miljøet og giver unødig slitage.

 

Læs meget mere om betingelser for leje under vores handelsbetingelser. 
Du er også altid velkommen til at sende en mail til: Info@relovekids.dk hvis du har spørgsmål til leje delen.

 

 

LEJ EN BABYPAKKE - TRYK HER 

 


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den ultimative startkit til en kommende mor fra Preggobox

Vi knuselsker disse ALT for lækre preggoboxe som sødeste Claudia har sammensat, og forkæler med under hele graviditeten.. Er du eller kender en kommende mor, så tjek denne skønne shop ud www.preggobox.dk <3

Preggobox er en månedlig graviditetsboks du modtager igennem hele graviditeten med vitaminer, skønhed og pleje uden skadelig kemi for mor og baby. Preggobox er det ultimative startkit til en kommende mor med alt det hun behøver til en sund og nærende graviditet. Se mere på www.preggobox.dk.