Shop Nyt

Shop nyt kvalitetstøj til børn i alderen 0-6 år fra flere kendte mærker. Tøjet er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet samt bæredygtighed. På den måde kan vi garantere at du kun kan købe det bedste af det bedste børnetøj til dine børn. 

 

Hos Relove kids forpligter vi os til, at købe alt nyt tøj som er købt hos Relove Kids tilbage efter brug - indenfor to år. (OBS: Grundet hygiejnemæssige årsager, køber vi ikke undertøj, strømper og strømpebukser tilbage. heller ej ødelagte varer). Når du shopper nyt kvalitetstøj til børn hos os, har du derfor mulighed for at sende det tilbage til os. Vi modregner med et tilgodebevis eller et gavekort til dine fremtidige køb på relovekids.dk.

 

 

4 gode grunde til at shoppe nyt hos Relove Kids og returnere efter brug

  • Køb tøj fra de lækreste, bæredygtige kvalitetsmærker
  • Intet tøjspild - Ingen fyldte skabe eller kasser med børnetøj
  • Undgå besværet med at videresælge dit tøj på det brugte marked
  • Vær en del af løsningen for miljøet, og deltag i den cirkulære økonomi

 

Relove Kids vurderer hver enkel stykke tøj ud fra nedenstående vurderingsskema.

 

Tøjets stand Udbetaling til dig 
Næsten som ny 40 %
Forsigtigt/Lettere brugt 30 – 40 %
Godt brugt (synlig slitage) 20 – 30 %
Slutsalgsvare 10 – 15 %

 

Eksempeler:  

 

Vi modtager en bluse fra dig, som vi kategoriserer som forsigtigt/lettere brugt. Nyprisen på blusen er 599kr., og blusen vurderer vi at kunne sælge videre for 350 kr. under vores secondhand kategori. Af gensalgsprisen (350kr.) fratrækkes 40% og du vil derfor få udbetalt 140 kr. i form af et tilgodebevis eller et gavekort.

 

Modtager vi tøjet i ikke-salgsbar stand (f.eks. det lugter, er snavset eller meget krøllet), vil dette have indflydelse på din udbetaling, da det giver mere arbejde til os, før tøjet er salgsbart. Vi anbefaler derfor at du vasker (og evt. stryger) tøjet og folder det pænt sammen før returnering.

 

Relove Kids betaler fragt ved tilbagekøb af tøj der har en samlet gensalgsværdi på minimum 500 kr. er prisen det under 500 kr. betales fragten af dig som kunde.

Accepterers gensalgsværdien ikke af dig som kunde, og tøjet skal tilbagesendes, dækker du selv som kunde fragt tur/retur. 

 

Vi vil gerne give en en cirka pris, hvis du som kunde sender billeder af tøjet, men den endelige pris fastsættes altid først, når vi har selve varen i hånden.

Når vi modtager tøjet fra dig, sættes det til salg under vores secondhand kategori. 

På den måde bringer vi tøjet tilbage til den cirkulær økonomi, og er sammen med til at gøre en forskel for miljøet.

 

 

Læs meget mere om betingelser i forbindelse med at shoppe nyt under vores handelsbetingelser. 
Du er også altid meget velkommen til at sende en mail til: Info@relovekids.dk hvis du har spørgsmål til shop nyt.