Day Et Mini Pusletaske Diaper – Pure Cashmere

399,50 kr.

Yndlings pusletaske fra DAY i den flotteste råhvide/sandfarve. Du får her en stilfuld og praktisk pusletaske, der er lavet i 100% genanvendelig polyester, og er en del af DAY ET’s kollektion, og en af bestsellerne indenfor pusletaske. Den er let at have med, og så er den nem at rengøre. Den er indrettet med to stort lynlåsrum, med masser af lommer i forskellige størrelser, så du kan holde alle dine sager. Ud over dette ELSKER vi den smarte løsning, hvor du kan folde den ene side ud og bruge som pusleunderlag på farten. Pusletasken kan bæres i hanken, over skulderen, på tværs eller du kan hænge den på barnevognen. Læs mere under beskrivelse ♡

På lager

OBS: Tasken synes hvid på billedet men er mere råhvid/lys Cream i farven

DAY ET MINI RE-Q Pusletaske – Pure Cashmere – består af et stort rum, der åbnes med lynlås under magnetknapperne. Pusletasken har tre små åbne rum med elastiske kanter, og to store lommer på modsatte side. DAY ET MINI RE-Q Pusletasken har desuden åbne lommer på siderne, der er perfekte til sutter, lidt legetøj eller sutteflasken. 

Tasken har en justerbar skulderstrop, der er let at svinge over skulderen eller vognens styr.

DAY ET MINI RE-Q Pusletaske – Pure Cashmere
Nem at gøre af med en våd klud
Alle pusletasker fra DAY ET er designet i genanvendt og certificeret materialer.
Populær og praktisk pusletaske i bæredygtig design
Global Recycle standard – Certificeringen sikre at at produktet er fremstillet i 100% genbrugs materialer, samtidig med produktionen er sket på bæredygtigt vis og hvor der er gode arbejdsforhold for de ansatte på fabrikkerne. 
Pusletaskerne er fremstillet af rester af plastik fra havet og naturen som 

DAY ET MINI er en bæredygtig serie af tasker og tilbehør til forældre og babyer, designet i rene skandinaviske farver med fokus på bæredygtige materialer samt funktionalitet. DAY ET MINI er et univers, der bygger på styles designet i genanvendt og certificeret materialer.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 3222500901 Pusletaske BOX Diaper - Pure Cashmere Kategorier , , , , , ,

Just a few ♡