Ofte stillede spørgsmål

Alle ordre behandles indenfor 48 timer (i hverdage) og vi garanterer 1-3 dages leveringstid. Vi stræber dog efter dag til dag-levering, på varer, der er bestilt inden kl. 12.00 på hverdage.
Vi betaler din fragt ved køb over 699.
Vi vil have dig til at elske det tøj, du bestiller hos os, men skulle det forekomme at noget ikke var det helt rigtige, så fortæl os det. Vi giver pengene tilbage eller bytter til anden farve, ny størrelse eller en helt anden stil. Vi giver kun pengene retur ved køb af tøj med originale prismærker. Tøj købt som slutsalgsvare returneres eller ombyttes ikke.

Alle returneringer skal godkendes ved at sende en mail til os på info@relovekid.dk. Herefter skal tøjet sendes retur indenfor 7 hverdage efter modtagelse af din ordre. Forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering dækkes i øjeblikket af køber, og ikke af relovekids.

Vi anbefaler alle vores kunder at oprette en profil, men det er ikke et krav. Hvis du opretter en profil, vil du kunne finde billeder og kvitteringer af alt hvad du køber.

Vi forhandler udelukkende med mærker, der producerer ansvarligt – både miljømæssigt og menneskemæssigt.

Hvis du synes miljøbevidste mærker er for dyre, kan du med fordel kigge under vores udsalgs kategori. Her giver vi dig nemlig mulighed for at være en del af den bæredygtige tankegang.

Vil du vide mere om de enkelte mærker vi fører, kan du finde og læse mere om dem under mærker på vores hjemmesiden.