Konceptet

Relove Kids er et bæredygtigt børnetøjsunivers. Du kan købe nyt børnetøj online hos os, hvor vi nøje har udvalgt nogle lækre mærker, der går ind får bæredygtighed.

Shop nyt

Shop nyt børnetøj online ved Relove Kids.

Vi samarbejder kun med de bedste kvalitets mærker, som samtidig overholder vores krav til kvalitet og bæredygtighed.

Tøjet bliver nøje udvalgt, efter den et moderne og tidsløst design, som betyder at tøjet kan gå igen gennem generationer.

Et bæredygtigt koncept

Hos Relove Kids går vi meget op i bæredygtighed. Vores slogan er “Reduce, Reuse, Recycle because there is no planet B.” For at leve op til det slogan har vi gjort os en masse tanker om hvordan vi kan gøre en forskel for miljøet som virksomhed. Derfor pakker vi din ordrer bæredygtigt ind. Læs mere om vore bæredygtige valg her.

Det er let at gøre noget godt, mens det hele ser godt ud. Uanset om du beslutter dig for at købe nyt børnetøj online hos os, så pakker vi og sender din ordre til en pakkeshop nær dig. Leveringstiden er 1-3 dage fra din ordrer dato, medmindre andet er aftalt vedrørende en fremtidig levering.

Bor du i Jyllinge tilbyder vi at du kan afhente din pakke hos os, adressen: Jyllingecentret 12D, 4040 Jyllinge, mandag-fredag ml.10-17.30 og lørdag 10-14, send meget gerne en mail eller sms på hvornår du vil afhente.

Du kan læse meget mere om hvordan du shoppe nyt under konceptkategorien.