Størrelsesguide

Har du svært ved at vælge den rigtige størrelse?

Vi har lavet en guide til dig, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Du vil også finde en guide til hvordan du måler dit barn, så du kan vælge den helt rigtige størrelse. Husk dette er kun en vejledende guide og husk også at tjek om den valgte styles er normal i pasform.. Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os for yderlige hjælp <3

Sådan måler du barnets fod

Den letteste metode at måle dit barns fod, er at få barnet til at stå på et hårdt underlag, på et almindeligt stykke A4 papir. Sørg for at barnet fordeler sin vægt lige. Du tegner et omrids af barnets fødder. (husk at måle begge fødder, da der kan være forskel.)

Gå en størrelse op, hvis dit barn ligger imellem 2 størrelser).

Mål fra barnets storetå til hæl, og du vil derved finde barnets fylde fod længde. HUSK du skal lægge det ønskede voksetillæg til.

Eksempel på hvordan du kommer frem til den rigtige størrelse til dit barn:

Foden måler 15,5 cm. anbefalet voksetillæg er 1,5 cm. så skal det indvendige mål i skoen være 17 cm.

Tøv endelig ikke, og kontakt os ved hjælp eller spørgsmål til rigtig størrelse..

Mail: info@relovekids.dk 
Eller på tlf.: +45 60 43 79 44

Huer & hatte

For at finde den størrelse dit barn skal bruge, er det vigtigt, at du måler dit barns hoved, da der er stor forskel og du derfor ikke altid kan regner med vejledende anbefalinger..

Mål dit barns hovede med et målebånd – målebåndet placeres over dit barns øjenbryn, og måler rundt over ørerne.

Vi skriver oftes på vores shop en alder eller en tøjstørrelse i mdr. eller år, og her skal du typisk vælge den som passer til dit barns alder. Men er en hue/hat beskrevet i cm mål, er det omfanget af hovedet du skal måle og købe efter.

Tøv endelig ikke, og kontakt os ved hjælp eller spørgsmål til rigtig størrelse..

Mail: info@relovekids.dk
Eller på tlf.: +45 60 43 79 44