Shop secondhand

Da dette er begyndelsen på Relove Kids rejse, har vi i begrænset periode købt tøj fra trejde part, for at sikre at have et bredt udvalg under vores secondhandkategori. De mærker vi forhandler som secondhand er købt med kvalitet og holdbarhed i tankerne. Vi garanterer at købe det hele igen, på nær tøj der er markeret som slutsalgsvarer. 

Det er ikke alle mærkerne under vores secondhandkategori, som er økologisk eller miljø certificeret. Det skyldes at vi som sagt i en begrænset periode har købt fra trejdepart. Alle de mærker vi forhandler nye varer med, er derimod alle enten økologiske eller miljø certificeret. Hvis du vil sikre dig økologiske og miljøcertificerede mærker, skal du gå efter de mærker vi forhandler fra ny. Se mere her. 

Vores Misson med Relove Secondhand er at alt tøj købt hos os, bliver genbrugt så meget som muligt, før det til sidst bliver anvendt på anden vis. Vi går ind for ingen spild og alt skal genbruges og genanvendes. Vi håber og ønsker at Relove Kids til sidst er en lukket loop hvor alt tøj købt hos os, cirkulærer rundt, og bliver brugt og genanvendt.

3 grunde til at købe secondhand hos Relove Kids

  • Lækkert kvalitets tøj til en brøkdel af prisen, mere tøj for mindre penge.
  • Støt op om genbrug, og vær med til at stoppe overproduktion af tøj, og få nedbragt det miljømæssige fodaftryk.
  • Bliv en del af løsningen for miljøet.

 

Secondhand shop - Her køber du tøj, der har været brugt og solgt på relovekids.dk
Alle varer under secondhand betegnes som næsten ny, forsigtig brugt/lettere brugt, god men brugt eller som en slutsalgsvare - en slutsalgsvare tages/købes ikke retur, da det her betragtes som varens sidste stop på rejsen. 
Alle varer i denne kategori prissættes efter stand, markedsværdi og sæson, efter vurdering af Relove Kids. Vi benytter nedenstående skema til vuderingen.  

Tøjets stand Udbetaling til dig 
Næsten som ny 50 %
Forsigtigt/Lettere brugt 40 %
Godt brugt (synlig slitage) 30 – 40 %
Slutsalgsvare 15 %

 


Hvorfor sælger i mærker under secondhand som f.eks. Hugo boss, Kenzo og Ralph Laursen mm. som eller ikke er miljømærket?
Vi køber i begrænset perioder mærketøj som disse, fra tredje part, da vi ved at det er mærker der er en stor efterspørgelse på. Derfor vil vi gerne støtte op om at det købes som secondhand, i stedet for at tøjet købes som nyt. Alt tøj der er fremstillet skal bruges så meget som muligt, da vi på den måde får nedbragt det miljømæssige fodaftryk det desværre har sat, da det blev produceret. Er du interesseret i at sælge dit tøj. er du altid velkommen til at sende en mail med foto af tøjet. - Vi opkøber ikke hurtige modemærker som H&M, Zara mm.

 

Læs meget mere om vores secondhand betingelser under handelsbetingelser. 
Du er også altid velkommen til at sende en mail til: Info@relovekids.dk hvis du har spørgsmål til secondhand.