Fragt 29kr ♡ Fri fragt over 699 ♡ 

Lidt om os

Hej ♡ Jeg hedder Simone, og indehaver af Relove Kids.
Jeg er så heldig, at være mor, til den dejligste lille dreng, Valdemar på 2 år, og til Juli kommer der en lillebror. Med snart to børn og en verden som har brug for at blive passet på, har jeg valgt at skabe et miljørigtigt børnekoncept. Det mener jeg nemlig der er brug for, når man tænker på at modeindustrien er den næststørste forurener i verden.
Derfor er Relovekids et koncept hvor vi vil skabe en cirkulær lukket loop, hvor du kan shoppe nyt, secondhand & leje børnetøj.
En af vores missioner er, at alt tøj købt hos Relovekids.dk, skal vende tilbage til os 3-5 gange, og på den måde nedbringer vi sammen det miljømæssige aftryk, som tøjet desværre sætter.
Med et lille barn, finder man hurtigt ud af hvor meget tøj der skal til, og hvor lidt de når at slide/bruge det, før de er vokset fra det.
Vi vil rigtigt gerne være med til at passe på vores moderjord. Derfor er et af vores mål med Relove Kids, at være med til at stoppe hurtig mode, tilbyde økonomiske fordele, og give alle kunder mulighed for at kunne købe bæredygtigt kvalitetstøj til de mindste.
Så ved at deltage i den cirkulær økonomi hos Relove Kids, spare du ikke kun penge, du gør også noget rigtig godt for miljøet.
Når du køber tøj igennem Relovekids.dk, er du altid sikker på at dine børn kun får det bedste af det bedste tøj, dvs. tøj uden nogle skadelige kemikalier/stoffer, men også hvor tøjproducenterne har taget hensyn til miljøet.
Du kan deltage i den Cirkulær økonomi hos relovekids - lige meget om du køber nyt, secondhand, eller lejer dit børnetøj. ♻️🌿

Vores sortiment rammer børn i alderen 0-6 år, og er nøje udvalgt efter vores tre principper; kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed. Derfor samarbejder vi kun med tøjmærker, der går ligeså meget op i kvalitet og miljø, som vi selv gør. Vores indkøbsproces handler i høj grad om, at teste tøjet af før vi tager nye mærker ind og for at kunne sikre den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor vælger vi også kun mærker, der er blevet grundigt testet af vores egen dreng, Valdemar. ♡

 

Simone Danielsen - indehaver, indkøber, sociale medier

Som indehaver og stifter relovekids går Simone højt op i, at de rigtige ting bliver udvalgt til kunderne, og sørger for at følge med i tidens trends, samt sikre at varerne er af højeste kvalitet.

Simone styler din relove-box, samt pakker din ordre fint ind. Det vil som oftest være hende du kommer i kontakt med, hvis du ringer eller skriver vedr. spørgsmål til din ordre eller andre ting.

Simone har mange års erfaring i tøj- og modebranchen samt arbejdet tre år inden for sundhed og helse.

Som mor til snart to dejlige børn, kan hun teste og afprøve alle varerne inden de lander på shoppen, så der kan garanteres bæredygtighed samt god kvalitet og holdbarhed.

 

 

Jakob Danielsen - medindehaver, kundeservice

Jakob er gift med Simone og medindehaver af relovekids. Hans primære rolle er som webshopkoordinator. Her sørger Jakob for løbende at oprette og opdatere varerne på relovekids.dk, så du altid ser det rigtige sortiment.

Jakob står for varemodtagelse samt returnering af vare efter endt lejeperiode samt rens af tøjet efter leje. Derfor vil det typisk være Jakob du får fat i, i vores kundeservice. Han har tidligere erfaring indenfor lager, økonomi og helsebranchen. Jakob går højt op i sundhed, kvalitet og er selvlært specialist indenfor tekstiler. Derfor ligger det også hans hjerte nært, at tøjet er produceret på den mest miljø rigtige måde, og hvor kun de bedste materialer indgår.