Lidt om os

Hej ♡ 

Jeg hedder Simone, og indehaver af Relove Kids.
Jeg er så heldig at være mor til to dejlige drenge, Valdemar på tre år og William på 8 måneder. Med to små børn og en verden som har brug for at blive passet på, har jeg derfor valgt at skabe et miljørigtigt børnekoncept. Det mener jeg nemlig der er brug for, når man tænker på at modeindustrien, er den næststørste forurener i verden.
Derfor er Relove Kids et koncept hvor vi vil skabe et cirkulær lukket loop, hvor du kan shoppe nyt, secondhand & leje børnetøj.

En af vores missioner er at alt tøj købt hos Relovekids.dk, skal vende tilbage til os 3-5 gange. På den måde kan vi sammen nedbringer det miljømæssige aftryk, som tøjet desværre sætter på vores moderjord.
Med små børn finder man hurtigt ud af hvor meget tøj der skal til, og hvor lidt de når at slide/bruge det, før de er vokset fra det igen. Vi vil rigtigt gerne være med til at passe på vores moderjord. Derfor er et af vores mål med Relove Kids, at være med til at stoppe den hurtige mode samtidig med at tilbyde dig som kunde økonomiske fordele, og give alle lige mulighed for at kunne købe bæredygtigt kvalitetstøj til deres børn.

Når du deltager i den cirkulær økonomi hos Relove Kids, spare du ikke kun penge, du gør også noget rigtig godt for miljøet. Når du køber tøj igennem Relovekids.dk, er du altid sikker på at dine børn kun får det bedste af det bedste tøj. Med det mener vi tøj uden nogle skadelige kemikalier/stoffer, men også hvor tøjproducenterne har taget hensyn til miljøet.

Du kan deltage i den Cirkulær økonomi hos relovekids - lige meget om du køber nyt, secondhand, eller lejer dit børnetøj. ♻️🌿

Vores sortiment er udvalgt til børn i alderen 0-6 år, og er nøje udvalgt efter vores tre principper:

 

  • kvalitet
  • holdbarhed
  • bæredygtighed 

 

Vi samarbejder kun med tøjmærker, som går ligeså meget op i kvalitet og miljø, som vi selv gør. Vores indkøbsproces handler i høj grad om, at teste tøjet af før vi tager nye mærker ind - for at kunne sikre dig som kunde den bedste kvalitet. Derfor forhandler vi også kun mærker, som er blevet grundigt testet af vores egene to drenge Valdemar og William. ♡

 

Simone Danielsen - indehaver, indkøber, sociale medier

Som indehaver og stifter relovekids går Simone højt op i, at de rigtige ting bliver udvalgt til kunderne, og sørger for at følge med i tidens trends, samt sikre at varerne er af højeste kvalitet.

Simone styler din relove-box, samt pakker din ordre fint ind. Det vil som oftest være hende du kommer i kontakt med, hvis du ringer eller skriver vedr. spørgsmål til din ordre eller andre ting.

Simone har mange års erfaring i tøj- og modebranchen samt arbejdet tre år inden for sundhed og helse.

Som mor til snart to dejlige børn, kan hun teste og afprøve alle varerne inden de lander på shoppen, så der kan garanteres bæredygtighed samt god kvalitet og holdbarhed.

 

 

Jakob Danielsen - medindehaver, kundeservice

Jakob er gift med Simone og medindehaver af relovekids. Hans primære rolle er som webshopkoordinator. Her sørger Jakob for løbende at oprette og opdatere varerne på relovekids.dk, så du altid ser det rigtige sortiment.

Jakob står for varemodtagelse samt returnering af vare efter endt lejeperiode samt rens af tøjet efter leje. Derfor vil det typisk være Jakob du får fat i, i vores kundeservice. Han har tidligere erfaring indenfor lager, økonomi og helsebranchen. Jakob går højt op i sundhed, kvalitet og er selvlært specialist indenfor tekstiler. Derfor ligger det også hans hjerte nært, at tøjet er produceret på den mest miljø rigtige måde, og hvor kun de bedste materialer indgår.