Retur og Ombytning

Returnering af pakker
ReloveKids.dk yder 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager din vare. ♡

Køb forsikret retur label til print her, pris fra 49 kr. -> Fragt Label 

(Benyt FRI FRAGT i odense, under leverings muligheder, og vi sender direkte returlabel til din mail.)

Gratis - Ombytning af vare eller størrelse:
Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du lægge en ny ordre på den størrelse/farve du ønsker at ombytte til. På denne måde sikre du dig, at størrelsen/farven er på lager, og ikke bliver udsolgt.
Når vi modtager din returnering, vil vi tilbagebetalte dig for denne.
Vi betaler retur fragt ved ombytning ♡ Send os blot en mail, og vi vil sende dig en gratis retur label til print, knyt en kommentar med ombytning, og dit nye ordrenummer.. ♡ 
Har du nogen spørgsmål til returnering eller ombytning er du også altid velkommen til at ringe på alf: 60243484 eller send os en mail til : info@relovekids.dk


Returfragt | returlabel | Returnering
Benytter du vores returlabel, sendes pakken forsikret og kan følges via Track & Trace. 
OBS: Benytter du tilsendt GLS returlabel, er det yderst vigtigt, at pakken indleveres hos GLS pakkeshop (husk at få en kvittering). Det samme gælder DAO returlabe :)
Hvis pakken indleveres til et andet fragtselskab, vil ReloveKids blive pålagt et gebyr, som vil blive fratrukket dit returbeløb. 
Yderliger oplysninger om returnering af vare købt hos ReloveKids.dk

Vi vil have dig til at elske det du bestiller, men hvis noget ikke er rigtigt, så fortæl os det.

Vi giver pengene retur ved køb af tøj med originale prismærker. 

Vi bytter til nyt eller til gode/gavekort ved køb af secondhand. 

Tøj købt som slutsalgs vare, byttes eller tages ikke retur.

Alt tøj der returneres, skal sendes retur til os indenfor 14 dage. 

Den 14. dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os på mail info@relovekids.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske, om brugen af fortrydelsesret.                                                                                                                          

Omkostninger forbundet med returneringen, herunder porto, skal køber selv betale. Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt hvor varen leveres til dig, og frem til vi har varen tilbage i vores hænder.

OBS: Ved køb over 699kr. tilbyder vi fri fragt. Ved fuld returnering eller hvis ordrens størrelse kommer under 699 kr. fratrækkes forsendelse omkostning på 29kr ved pakkeshop og 39kr ved Dao hjemmelevering, fra dit tilgodehavende. (Dvs. køber man for 1000 kr. og refundere varer for 500kr. vil der blive fratrukket den fri fragt)

Bemærk venligst, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungerer på
  • Varens handtag eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.

Der gives 14 dages fuld returret på nyt og secondhand varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Bemærk enkle vare er mærket som en slutsalgs vare og derfor IKKE tages retur eller byttes.

Køber kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Relove kids tydelig meddelelse om dette.

Postadressen:

Relovekids 
Mosevænget 16
5270 Odense N