Vi køber alt igen ♻️

Køb nyt eller secondhand børnetøj, og handel med dine køb efter brug. Vi sælger nyt og brugt børnetøj, i den lækreste kvalitet, med lang holdbarhed og komfort. Vi forpligter os til at købe alt ikke ødelagt tøj igen, som er købt hos os (nyt eller brugt) til en rimelig procentdel af den anslåede videresalgsværdi. Vi køber ikke undertøj, strømper/strømpebukser eller vare købt som slutsalgsvare igen.

Relove Kids betaler fragt ved tilbagekøb af tøj der har en samlet gensalgsværdi på minimum 500 kr. Er gensalgsværdien under 500 kr. betales fragt af kunden selv. Accepteres prisen på gensalgsværdien ikke, og tøjet derfor ønskes retur, dækker kunden selv fragt tur/retur. 

Shop Nyt 

Vi udvælger og håndplukker alt vores tøj efter kvalitet og bæredygtighed, og vi handler kun med de mærker, som også overholder vores bæredygtighedskrav. Vi udvælger tøjet, med øje for det tidsløse design samt holdbarheden, så det kan få nyt liv igennem vores secondhand. Shop Nyt - NU

Shop Secondhand

Tøjet, du finder under vores secondhand, spænder fra nyt tøj (med tags), til en slutsalgsvare. Alle vare under secondhand er pris sat ud fra deres stand og markedsværdi. Vi køber alt igen på nær en slutsalgsvare. Når du køber secondhand hos Relove kids, er du med til at reducere det miljøaftryk tøjet desværre sætter. Så spar penge, gør noget godt for miljøet, og få samtidig noget lækkert secondhand tøj til dine små. Shop Secondhand - NU

Vi køber tilbage efter brug

Alt tøj du køber fra Relove Kids, køber vi tilbage igen, hvor efter det bliver sat til salg under secondhand. På den måde bringer vi tøjet tilbage til den cirkulær økonomi, og samtidig er vi med til at gøre noget godt for miljøet. Vi udbetaler til dig via. tilgodebevis/gavekort som kan bruges til fremtidige køb på platformen. Udbetalingen baseres ud fra markedetsværdi, samt standen på hvert enkelt stykke tøj vi modtager. Vi tager alle stykker tøj tilbage, der ikke er ødelagt eller købt som slutsalgsvare, undertøj eller strømper/strømpebukser.  

Hvordan handler jeg med mine købte vare?

Når vi modtager dine varer, vurderes de ud fra hvilken stand de er i, og ud fra det fastsætter vi en gensalgspris. Vi vil gerne komme med en cirka pris, hvis man vil have vuderet sine vare via billeder. Men vi fastsætter altid først gensalgsværdien af varene når vi har dem i hånden. Varene vuderes ved at anvende ned stående skema. Det er ud fra det skema samt markedsværdien, vi finder frem til hvilket beløb der skal tilbagebetales til dig. Du kan vælge at få udbetalt dit tilgodehavende på et tilgodebevis/gavekort, som kan bruges til fremtidige køb på platformen.

Tøjets stand Udbetaling til dig 
Næsten som ny 50 %
Forsigtigt/Lettere brugt 40 %
Godt brugt (synlig slitage) 30 – 40 %
Slutsalgsvare 15 %

Stand  Jo bedre stand tøjet er i, jo højere bliver ny salgsprisen. Er tøjet i ikke-salgbare stand  f. eks det lugter, er snavset eller helt rynket, vil det have betydning på procentsatsen af udbetaling til dig.

Markedsværdi (Årstid) - Modtager vi f. eks sommertøj sidst på sæsonen eller om vinteren, har det ikke samme værdi som hvis vi modtog det i foråret, og det vil have betydning for videresalgs værdien.    

Udbetaling til dig - Vi udbetaler ikke penge, men giver pengene i form af tilgodebevis/gavekort, som kan bruges til fremtidig køb på platformen Relove Kids. ♡