Returnering

ReloveKids.dk yder 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager din vare. ♡

Vi har gjort det nemt for dig

Køb forsikret retur label til print, tryk her -> Fragt Label

(Benyt FRI FRAGT i odense, under leverings muligheder, og vi sender direkte returlabel til din mail.)

OBS: Returlabel kommer direkte til din email-adresse samme dag du bestiller fragtlabel - Husk at tjekke dit spam-filter. 

Pakken bliver automatisk sendt direkte til vores adresse, når du bestiller din returlabel via ovenstående link. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overføre vi købsbeløbet samme dag til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Pengene vil være at se på din konto indenfor 2-4 hverdage. Husk at vedlægge returneringsskema i pakken, hvorpå du noterer, om du ønsker dine penge refunderet, eller ombytning til en anden størrelse. Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Gratis - Ombytning af vare eller størrelse:
Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du lægge en ny ordre på den størrelse/farve du ønsker at ombytte til. På denne måde sikre du dig, at størrelsen samt stylen er på lager, og ikke bliver udsolgt.
Når vi modtager din returnering, vil vi tilbagebetalte dig for denne.
Vi betaler retur fragt ved ombytning ♡ Send os blot en mail, og vi vil sende dig en gratis retur label til print, knyt en kommentar med ombytning, og dit nye ordrenummer.. ♡
Har du nogen spørgsmål til returnering eller ombytning er du også altid velkommen til at ringe på tlf: 60243484 eller send os en mail til : info@relovekids.dk

Læs meget mere om returnering og ombytning her