FUB

FUB er et lækkert dansk tøjmærke til børn og baby. Tøjet er produceret i de bedste materialer uden skadelige kemikalier. FUB er designet med tanke på dig og vores planet, der arbejdes med troen på man skal føle sig godt tilpas og ikke føle sig begrænset.

FUB’s tøj er lavet af det blødeste uld og 100% økologisk bomuld med fokus på børns leg og bevægelse. Med børnetøj fra FUB giver du dit barn tøj på, som er sundere både for dem og miljøet. Hos FUB ønsker de ikke at masse producere deres tøj og der bliver derfor kun designet 2 kollektioner om året, som holder en livstid for at sikre vores plantet.

Du finder vores udvalg af FUB Leggings, body, cardigan sweater, bukser og flere lige her.

FUB går imod de konstant stiftende tendenser og prioritere et diskret klassisk design, der holder længere end en sæson og hvor tøjet kan holde til at blive brugt igen og igen. Hos FUB kommer kollektionerne i matchende farver, så man nemt kan kombinere delene. I hver af FUB’s kollektion findes de klassiske farver som ecru, navy og naturlige melanger med få udvalgte sæsonfarver i en altid udsøgt kvalitet.

FUB sætter høje krav til detaljer og håndværk og prioritere ansvarlig tilgang til produktionsprocessen højt. FUB’s produkter består af OEKA-TEX certificeret uld og GOTS certificeret økologisk bomuld.

Viser alle 12 resultater