Mini A Ture

Mini A Ture er et dansk fashionbrand, som går meget op i kvalitet, bæredygtighed og at deres tøj kan genbruges igen og igen. Mini A Ture’s design er stilfuldt og tidløst.

Hos Mini a Ture finder de inspiration i børns fantasi, kreativitet og nysgerrig til gang til livet. Mini A Ture vil gerne gøre en forskel og give børn de bedste oplevelser med naturen, så børnene kommer til at holde af naturen og bruge en masse kvalitetstid udenfor. Dette vil Mini A Ture gøre ved at sikre det helt rigtige udendørstøj.

Mini A Ture er overtøjsspecialister og arbejder med tidens teknologiske udvikling, for hele tiden at optimere deres børnetøj. Hos Mini A Ture går de op i at følge de bæredygtige krav og det sociale ansvar, for at passe på vores jord.

Mini A Ture stræber efter at fokusere på det de er bedst til nemlig at producere tøj der klæder børn i al slags vejr, for at mindske overproduktion og minimere fragt. Mini A Ture vil fortsat implementere ansvarlige, miljøvenlige initiativer og følge med tidens udvikling for bæredygtige materialer og produktionsmetoder.

Mini A Ture fremstiller produkter i OEKO-TEX eller GOTS certificerede materialer, og designer efter høj kvalitet og holdbarhed. Se vores udvalg af vinterjakker, flyverdragt, overgangsjakker, overtræksbukser og mere varmt overtøj fra Mini A Ture.

Filtrer
Filtrer
Kategorier
Størrelse
spar 44%
Original price was: 179,00 kr..Current price is: 100,00 kr..
Vælg variant
spar 50%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
Vælg variant
spar 50%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
Vælg variant