Serendipity

Serendipity er et dansk familiedrevet børnetøjsmærke med de flottest basis styles med inspiration fra Skandinavien. Serendipity’s design er med rene linjer og enkle funktioner.

Tøjet fra Serendipity skal være behagelig og det gør de med en unik forarbejdning af materialerne og som de sikre ved at producere deres bomuldskvaliteter i økologisk certificeret bomuld.

Serendipity børnetøj skåner dit barns sarte hud mod skadelige kemikalier og stoffer og du er sikker på at give dit barn det bedste. Secendipity’s styles kan vaskes igen og igen uden at man hverken kan se eller mærke det og som gør at tøjet kan genanvendes, så flere børn kan få glæde af det.

Hos Serendipity er produktionen af tøjet sket på miljørigtig vis, hvor der er taget højde for at skåne miljøet og de mennesker der arbejder med produktionen.

Serendipity producerer udelukkende tøj af naturlige materialer og alt deres bomuld er økologisk, GOTS certificeret. Alle Alpaca uld er lavet af de fineste 100% baby-Alpaca. Se vores udvalg af body, heldragt, leggings, strik, kjoler, bukser og meget mere fra Serendipity.

Filtrer
Filtrer
Kategorier
Størrelse