Day Et Mini Re-Q Pulsetaske – Cloud Grey

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 199,95 kr..

Super fin og praktisk pusletaske i den smukkeste lysegrå farve fra DAY ET MINI. Pusletaske er i en quiltet struktur og let polstring, og fremstillet i 100% genanvendt og certificeret materialer. Tasken åbnes på forsiden ved hjælp af to magnetknapper. Ved at trække lynlåsen ned, kan bagsiden bruges som pusleunderlag. Læs mere om pusletasken under beskrivelse. ♡

På lager

DAY ET MINI RE-Q Pusletaske – Cloud Grey består af et stort rum, der åbnes med lynlås under magnetknapperne. Pusletasken har tre små åbne rum med elastiske kanter, og to store lommer på modsatte side. DAY ET MINI RE-Q Pusletasken har desuden åbne lommer på siderne, der er perfekte til sutter, lidt legetøj eller sutteflasken. 

Tasken har en justerbar skulderstrop, der er let at svinge over skulderen eller vognens styr.

DAY ET MINI RE-Q Pusletaske – Cloud Grey
Alle pusletasker fra DAY ET er designet i genanvendt og certificeret materialer.
Populær og praktisk pusletaske i bæredygtig design
Global Recycle standard – Certificeringen sikre at at produktet er fremstillet i 100% genbrugs materialer, samtidig med produktionen er sket på bæredygtigt vis og hvor der er gode arbejdsforhold for de ansatte på fabrikkerne. 
Pusletaskerne er fremstillet af rester af plastik fra havet og naturen som 

DAY ET MINI er en bæredygtig serie af tasker og tilbehør til forældre og babyer, designet i rene skandinaviske farver med fokus på bæredygtige materialer samt funktionalitet. DAY ET MINI er et univers, der bygger på styles designet i genanvendt og certificeret materialer.

Se mere fra DAY ET MINI 

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 3215500909. DAY ET MINI RE-Q Baby- Cloud Grey Kategorier , , , , , ,

Just a few ♡