Loose T-shirt fra Lil Atelier – Mocha Meringue / Coconut Milk

179,95 kr.

Lækker Loose T-shirt fra Lil Atelier i en fortryllende kombination af farverne Mocha Meringue og Coconut Milk. Denne T-shirt er en sand fornøjelse at have på med sin behagelige pasform og stilfulde udseende. De fine striber tilføjer et subtilt touch af elegance, og den bløde, lette kvalitet gør den perfekt til sommerens varme dage. Brug den med dine yndlingsbukser eller shorts for et afslappet, men alligevel chic look.

-
+

Vi anbefaler at vaske denne lækre Loose T-shirt fra Lil Atelier med striber i farverne Mocha Meringue og Coconut Milk ved 30 grader skånevask. Brug mildt vaskemiddel og undgå blegemidler for at bevare t-shirtens farver og tekstur. T-shirten bør ikke tørretumbles, men kan stryges ved lav temperatur. For at sikre længere holdbarhed og bevare det smukke stribe-mønster, anbefaler vi at vaske t-shirten med lignende farver.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 13230744 Kategorier , , , ,

Just a few ♡