Rodolph Care Sun Body Lotion SPF 30 150ml

245,00 kr.

Sun Body Lotion SPF 30 er din pålidelige partner til at beskytte, berolige og afvise vand, samtidig med at den effektivt skærmer dig mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Denne lotion er let at fordele og efterlader ingen klæbrige, fedtede eller hvide rester. Beriget med naturlige og økologiske ingredienser, som nærer, fugter og plejer din hud i solen.

  • Effekt: Sun Body Lotion er skabt med den primære opgave at sikre din hud optimalt i solen ved at danne en pålidelig barriere mod både UVA- og UVB-stråler. Mens den beskytter huden, beroliger og nærer den med aktive naturlige ingredienser. Havtorn er rig på styrkende antioxidanter, der revitaliserer huden, mens kamille lindrer og beroliger og agurkeekstrakt tilfører ekstra fugt.
  • Duft: Med en mild duft af ingredienserne den er lavet af samt den karakteristiske naturlige signaturparfume, der præger Rudolph Cares solserie, indfanger Sun Body Lotions duft stemningen af sol, strand og varme sommerdage.
  • Konsistens: Den lette lotion absorberes hurtigt og smøres nemt ud på huden uden at efterlade en fedtet, klæbrig eller hvid film.
  • Certificeringer: Sun Body Lotion er stolt bærer af Svanemærket, hvilket garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der kan skade hverken din eller naturens sundhed. Det er også din forsikring om, at koralrevene ikke lider skade, når du nyder en svømmetur i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6006100 Kategorier , ,

Just a few ♡