Rudolph Care Aftersun Soothing Sorbet 150ml

165,00 kr.

Aftersun Soothing Sorbet er den perfekte beroligende lotion til huden, der er blevet udsat for solens varme stråler. Den køler, nærer og fugter huden med naturlige ingredienser, der opfylder hudens behov efter en dag i solen. Produktet er egnet til hele familien.

  • Effekt: Aftersun Soothing Sorbet er skabt til at pleje en varm sommerhud, der har brug for ekstra kærlig omsorg efter solens stråler. Den rige lotion indeholder jordbærekstrakt, som er rig på magnesium og calcium, der bevarer hudens hydrering. Multebærekstrakt styrker og beskytter med antioxidanter, mens aloe vera køler og tilfører fugt. Kokosolie og sheasmør blødgør huden og efterlader den smidig.
  • Duft: Duften af sommerferie og et strejf af diskret, naturlig parfume omgiver Aftersun Soothing Sorbet. Og naturligvis bærer den også en svag duft fra de mange naturlige ingredienser, den er lavet af.
  • Konsistens: Som navnet antyder, føles Aftersun Soothing Sorbet som en kølig og forfriskende sorbet på varm hud. Dens bløde, gelagtige og rige tekstur gør den let at påføre og absorberes hurtigt.
  • Certificeringer: Aftersun Soothing Sorbet bærer stolt Svanemærket, hvilket garanterer både din og naturens sundhed. Det er din sikkerhed for et produkt, der er skånsomt mod både dig og miljøet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6020100 Kategorier , ,

Just a few ♡