Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize 75 ml

155,00 kr.

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize er den perfekte følgesvend til solrige eventyr for børn. Denne rejseversion af vores vandafvisende solcreme giver en nænsom og effektiv beskyttelse af dit barns hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Vores solcreme er let at fordele og efterlader hverken klæbrige rester, hvide mærker eller en fedtet følelse – og den er naturligvis 100% parfumefri og absorberes hurtigt i huden.

  • Effekten af Kids Sun Lotion er at sikre, at dit barns hud får optimal beskyttelse mod solens stråler. Samtidig plejer og næres huden af de naturlige, plejende ingredienser. Agurkeekstrakt tilfører fugt og har en kølende virkning på huden, mens kamille beroliger og rapsolie holder på fugten i huden.
  • Duften af solcremen er diskret og behagelig, da den er 100% fri for parfume, og den afspejler blot de naturlige ingredienser, den er lavet af.
  • Kids Sun Lotion har en blød, rig konsistens, der gør den nem at påføre. Vi forstår, at solcreme ikke altid er populær hos børn, så vi har designet vores formel til at være behagelig og nem at smøre ud, uden at efterlade nogen generende rester.
  • Certificeringerne Svanemærket og AllergyCertified er en garanti for, at vores produkt ikke skader mennesker eller natur. Svanemærket sikrer, at vores produkt ikke indeholder ingredienser, der kan påvirke sundheden negativt, og det beskytter også koralrevene, når dit barn bader i havet. AllergyCertified-certificeringen garanterer, at der ikke er kendte allergener eller stoffer, der kan forårsage allergiske reaktioner.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6016 Kategorier , ,

Just a few ♡