Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 50 200ml

265,00 kr.

Kids Sun Lotion SPF 50 er den perfekte solbeskyttelse for børn!

Kids Sun Lotion SPF 50 er den ultimative beskyttelse til dit barns hud mod solens skadelige stråler. Denne vandafvisende sollotion er skabt til at være både nænsom og effektiv, og den giver en pålidelig beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Vores Kids Sun Lotion er let at fordele og efterlader hverken klæbrige eller fedtede rester – og den er 100% parfumefri, så den er også skånsom mod følsom hud og absorberes hurtigt.

  • Effekten af Kids Sun Lotion er at sikre dit barns hud optimalt i solen ved at skabe en pålidelig barriere mod både UVA- og UVB-stråler. Samtidig er den beriget med en skøn blanding af naturlige, plejende ingredienser, der tager sig kærligt af dit barns hud. Agurkeekstrakt tilfører fugt og har en kølende virkning, mens kamille beroliger og rapsolie nærer og bevarer hudens fugtighed.
  • Kids Sun Lotion er 100% fri for parfume, så duften er diskret og behagelig, kun af de naturlige ingredienser, den er fremstillet af.
  • Konsistensen af vores solcreme er blød, rig og nem at smøre ud. Vi ved, at solcreme ikke altid er en favorit blandt børn, så vi har skabt en formel, der hverken fedter, klistrer eller efterlader hvide mærker – bare ren beskyttelse og velvære.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6011100 Kategorier , ,

Just a few ♡