Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 15 150ml

245,00 kr.

Sun Body Lotion SPF 15 er en effektiv, beroligende og vandafvisende lotion, der giver dig pålidelig beskyttelse mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Den er let at påføre og efterlader ingen klæbrighed, fedtet fornemmelse eller hvide spor. Denne lotion er beriget med naturlige og økologiske ingredienser, der nærer, fugter og plejer din hud under solen.

Effekt: Sun Body Lotion har som hovedformål at sikre optimal beskyttelse af din hud i solen ved at skærme den mod både UVA- og UVB-stråler. Samtidig beroliger og nærer den huden med aktive naturlige ingredienser, herunder havtorn, der er rig på styrkende antioxidanter, kamille, der lindrer og beroliger huden, samt agurkeekstrakt, der tilfører intens fugt.

Duft: Denne solcreme har en mild duft af de anvendte ingredienser samt den naturlige signaturparfume, der kendetegner størstedelen af Rudolph Cares solserie – en duft af sol, strand og lune sommerferier.

Konsistens: Lotionen har en let konsistens, der absorberes hurtigt og er nem at fordele på huden, uden at efterlade en fedtet, klæbrig eller hvid overflade.

Certificeringer: Sun Body Lotion er certificeret med Svanemærket, hvilket garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der skader hverken din eller naturens sundhed. Svanemærket er også din garanti for, at koralrev ikke lider skade, når du nyder en svømmetur i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Just a few ♡