Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30 150ml

245,00 kr.

Sun Body Lotion SPF 30 er en effektiv, beroligende og vandafvisende lotion designet til at beskytte dig mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Den er let at påføre og efterlader ingen klæbrighed, fedtet følelse eller hvide rester. Denne lotion er rig på naturlige og økologiske ingredienser, der nærer, fugter og plejer din hud under solen.

Effekt: Sun Body Lotion har som primær opgave at sikre optimal beskyttelse af din hud mod både UVA- og UVB-stråler. Samtidig beroliger og nærer den huden med aktive naturlige ingredienser, herunder havtorn, der er rig på antioxidanter og revitaliserer huden, kamille, der lindrer og beroliger, samt agurkeekstrakt, der tilfører intens fugt.

Duft: Denne solcreme har en mild duft af de anvendte ingredienser samt den naturlige signaturparfume, der kendetegner Rudolph Cares solserie – en duft af sol, strand og varme sommerferier.

Konsistens: Lotionen har en let konsistens, der absorberes hurtigt og er nem at fordele på huden, uden at efterlade en fedtet, klæbrig eller hvid overflade.

Certificeringer: Sun Body Lotion er certificeret med Svanemærket, hvilket garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der skader din sundhed eller miljøet. Svanemærket er også din forsikring mod skade på koralrev, når du bader i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6005100 Kategorier , ,

Just a few ♡