Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30 400ml

425,00 kr.

Vi præsenterer stolt den ekstra store størrelse af den velkendte Sun Body Lotion SPF 30, som giver endnu flere dage med beskyttelse mod solen – og med en praktisk pumpe, der gør doseringen let.

Sun Body Lotion SPF 30 er en beskyttende, beroligende og vandafvisende lotion, der effektivt beskytter dig mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Den er let at påføre og efterlader ingen klæbrighed, fedtet fornemmelse eller hvide spor. Denne lotion er rig på naturlige, økologiske ingredienser, der nærer, fugter og plejer din hud under solen.

Denne solcreme kommer med en helt ren samvittighed takket være emballagen, der er lavet af 100% genanvendt plastik. Dette er et skridt på Rudolph Cares rejse mod endnu mere bæredygtig emballage.

Effekt: Sun Body Lotion har som primær opgave at sikre optimal beskyttelse af din hud i solen ved at skærme den mod både UVA- og UVB-stråler. Samtidig beroliger og nærer den huden med aktive naturlige ingredienser såsom havtorn, der er rig på styrkende antioxidanter, kamille, der lindrer og beroliger huden, og agurkeekstrakt, der tilfører intens fugt.

Duft: Denne solcreme har en mild duft af de anvendte ingredienser samt den naturlige signaturparfume, der kendetegner Rudolph Cares solserie – en duft af sol, strand og varme sommerferier.

Konsistens: Lotionen har en let konsistens, der absorberes hurtigt og er nem at fordele på huden uden at efterlade en fedtet, klæbrig eller hvid overflade.

Certificeringer: Sun Body Lotion bærer certificeringen Svanemærket, hvilket garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der skader hverken din eller naturens sundhed. Svanemærket er også din forsikring mod skade på koralrev, når du nyder en svømmetur i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6022100 Kategorier , ,

Just a few ♡