Rudolph Care Sun Face Cream SPF 15 50ml

285,00 kr.

Sun Face Cream SPF 15 er en nærende solcreme til ansigtet, der ikke kun beskytter mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, men også tilfører pleje og næring til din hud. Den er et ideelt alternativ til din daglige dagcreme, især i forårs- og sommermånederne.

  • Effekten af Sun Face Cream er at sikre din ansigts hud optimalt i solen ved at skabe en pålidelig barriere mod både UVA- og UVB-stråler. Samtidig forsynes huden med næring og pleje takket være en kombination af naturlige, aktive ingredienser. Kamille lindrer og beroliger huden, agurkeekstrakt opstrammer og tilfører fugt, hvedekim har en naturlig antioxidanteffekt, og koncentreret æbleekstrakt bidrager til at forny hudens celleproduktion og bevare dens spændstighed.
  • Duften af Sun Face Cream er mild og behagelig, sammensat af ingredienserne den er lavet af samt en naturlig signaturparfume, der kendetegner Rudolph Cares solserie – en duft af sol, strand og lune sommerferier.
  • Sun Face Cream har en let konsistens, der absorberes hurtigt i huden, hvilket giver en behagelig følelse ved påføring.
  • Certificeringen Svanemærket, som Sun Face Cream bærer, garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der kan påvirke din eller naturens sundhed negativt. Derudover er det også din garanti for, at koralrevene ikke lider skade, når du nyder en svømmetur i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6002100 Kategorier , ,

Just a few ♡