Rudolph Care Sun Stick 18ml

165,00 kr.

Sun Stick er din pålidelige ledsager til at beskytte mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, samtidig med at den nærer og plejer din hud. Perfekt til læber, ører, næse, nakke og andre områder, der er særligt udsatte i solen. Dette 100% parfumefri produkt er designet til hele familien og efterlader ingen klistrende, fedtede eller hvide rester. Det kan også med fordel anvendes på ar.

  • Effekten af Sun Stick er dens særligt høje og vandafvisende SPF 50-beskyttelse, som målrettet sikrer de udsatte områder i ansigtet og på kroppen. Mens huden skånes fra både UVA- og UVB-stråler, forkæles den med aktive naturlige ingredienser. Bivoks, sheasmør og havtornolie tilfører fugt, blødgører og genopbygger huden.
  • Duften af Sun Stick er diskret, da den er 100% fri for parfume og kun bærer duften af de naturlige ingredienser, den er lavet af.
  • Sun Stick har en fast og rig tekstur, der let kan påføres uden at klistre, fedte eller efterlade hvide mærker.
  • Certificeringen Svanemærket, som Sun Stick bærer, garanterer, at produktet ikke indeholder ingredienser, der kan påvirke din eller naturens sundhed negativt. Det er også din forsikring om, at koralrevene ikke lider skade, når du nyder en dukkert i havet.

På lager

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer 6001100 Kategorier , ,

Just a few ♡