Lalaby Ava cashmere sweater – powder

630,00 kr.

Ava-trøjen er fremstillet af 100% cashmere i Nepal og byder på en almindelig pasform med en elegant flæsekant, der tilføjer et feminint touch.

Trøjen er designet med en lille åbning bagpå, der lukkes med en knap, hvilket gør det nemt at tage trøjen af og på babyen.

Kombinér Ava-trøjen med vores babybukser eller et par bloomers og tights for et charmerende og behageligt outfit.

-
+

Kashmir er kendt for sin varmeregulerende evne, hvilket betyder, at dit barn hverken vil føle sig overophedet eller for kold, når de bærer det.

Ava-trøjen, håndlavet med kærlighed i Nepal, er lavet af 100% cashmere og tilbyder en almindelig pasform med en elegant flæsekant, der tilfører et sofistikeret udseende.

Trøjen fås i en smuk blanding af lyserosa og beige, og for at sikre dens holdbarhed og kvalitet, anbefales det at følge vaske- og brugsanvisningerne omhyggeligt.

En af de ekstra fordele ved cashmere er, at det har selvrensende egenskaber, så det anbefales at lufte trøjen i stedet for hyppig vask. Hvis vask er nødvendig, bør det gøres omhyggeligt i hånden eller ved brug af et håndvask- eller uldprogram i vaskemaskinen.

Efter vask skal tøjet ikke vrides, og det må aldrig tørretumbles for at undgå at beskadige de sarte fibre. For at bevare formen bør den våde cashmere let trykkes ud og derefter tørres fladt på et håndklæde.

Lalaby-trøjen er designet til at blive brugt og genbrugt, gående fra barn til barn og fra generation til generation.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage .

Relovekids afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Varenummer Lalaby Ava cashmere sweater – powder Kategorier , , , ,

Just a few ♡